Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Sentral campingplass i nydelig omgivelser like ved Rauma elv, kun 2 kilometer fra Åndalsnes.

Åndalsnes Camping & Hytter er en stor moderne campingplass med et rikt aktivitetstilbud. Du finner oss ved elvebredden til Rauma elv, 1.5 km fra Åndalsnes sentrum.

Vi har god plass til telt, campingvogner og bobiler, og kan ellers tilby hytter, leilighet og rom med god standard . I resepsjonsbygget finner du vår egen restaurant med inne- og uteservering hvor vi selger øl, vin og enkle matretter. Det er også Internet Cafe og TV-salong.

Hos oss kan du nyte rolige dager i sjelden vakker natur, kanskje kombinert med en sykkeltur eller kanopadling. Den nydelige 9-hulls golfbanen til Rauma Golfklubb som ligger kun en spasertur unna.

Ved elvebredden er det en stor fin grillhytte hvor du kan grille laksen som du tidligere på dagen har fisket i Rauma. Vi selger fiskekort til populære laksevald i elven.

Geiranger, Ålesund og Atlanterhavsvegen er eksempler på fine dagsturer. Du kan oppleve en av Norges største turistmagneter, 10 minutters kjøretur fra Åndalsnes Camping. Trollstigveien krummer seg i ville svinger opp fra Åndalsnes mot toppen. Vi er et fantastisk utgangspunkt for å gå turen over Romsdalseggen, kun 2 kilometer fra Åndalsnes Skysstasjon, der bussen inn til startpunktet går fra.

I vintersesongen er det begrenset aktivitet ved Åndalsnes Camping & Hytter. Resepsjon, kafeteria og sanitæranleggene er stengt. Vi har imidlertid 5 store ( 50 m2) vinterisolerte hytter av høy standard. I tillegg en leilighet og to rom i resepsjonsbygget. Se nærmere info på våre nettsider.

– Høystandard hytter
– God plass til campingvogner, bobiler og telt.

Send oss din forespørsel

Priser

Periode Type   Pris fra Pris til
01.01.2016 – 31.12.2016 1 døgn Campinghytte kr 400,– kr 975,–
01.01.2016 – 31.12.2016 1 døgn Telt kr 150,–
01.01.2016 – 31.12.2016 1 døgn Campingvogn / bobil kr 190,–