Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Maritime hytter, camping og caravanplass ved vakre og fiskerike Tresfjorden!

Fagervik Camping ligger ved den vakre og fiskerike Tresfjorden midt imellom Åndalsnes , Ålesund og Molde. Fagervik Camping har 700 meter strandlinje, båtutleie og båtslipp. Fagervik camping er et godt utgangspunkt for fjellturer i området og det finnes flere merkede turstier til blant annet Hoemssetra og videre til Hoemstinden, eller Sandfjellet , Kvitnykja eller Lauparen.

Vi har også et kjøkken for våre bobiler, med komfyr, kjøleskap og fryser. For barna har vi en lekeplass med sandkasse, sklie, swing og trampoline. Bademuligheter om sommeren fra flytebrygga og lang strandlinje.

Gode fiskemuligheter i fjorden, en rolig fjord skjermet fra sterk vind. Torsk, makrell, sei, lyr, hyse, flyndre, kveite, lange, laks, ørret er vanlig fangst. Prøv lykken fra 900m lang strandlinje med stang eller fra en båt. Hvis du fisker med stang kan du forsøke fra vår flytebrygge.

Vi har også båter til leie. Prisen for våre gjester er fra 50 kroner per time. Båtene er lett tilgjengelig fra flytebrygga.

Send oss din forespørsel

Hyttene

2 femstjerners hytter for 5-6 personer med dusj og toalett, hems med soveplasser, soverom med dobbeltseng,stor stue med dobbel sovesofa, stor terasse mot fjorden. Dyrefri/ikke røyk. 1 firestjerners hytte for 5 personer med dusj og toalett,soverom med familiekøye, dobbel sovesofa på stue, terrasse mot fjorden. Dyrefri/ikke røyk. 1 enkel hytte med 2 senger. Klikk på bildene for mer informasjon om hver hytte.

Hytte nr 1
Hytte nr 1
Hytte nr 2
Hytte nr 2
Hytte nr 3
Hytte nr 3
Hytte nr 4
Hytte nr 4
Hytte nr 5
Hytte nr 5