Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Bli med på en fiskeopplevelse på Romsdalsfjorden. Fiskebåten Emma og vår skipper er klar for å ta deg med ut til de gode fiskeplassene på fjorden. Vi tilbyr 3-timers og heldagsturer.

Bli med fiskebåten EMMA på fisketur på Romsdalsfjorden (Saltkjelnes). Vår skipper er erfaren fisker og båtfører. I den 24 fot store fiskebåten EMMA er han klar for å ta deg med ut til de gode fiskeplassene på fjorden. De som ikke ønsker å fiske, kan bli med på en fin sightseeingtur på fjorden. Fiskebåten kjører ut fra Saltkjelsnes Camping. Oppmøte blir derfor ved campingplassen i Eidsbygda. Trykk på kart for større bilde.

Turene må bookes minimum 12 timer i forvegen. På forespørsel kan det være mulig å booke kortere tid i forvegen,  ved å kontakte oss på telefon +47 909 90 324.

3-timers fisketur på fjordenIMG_1560

Fisketur til de gode fiskeplassene på Romsdalsfjorden. Dette er turen for deg som ønsker å prøve ut fiskelykken  på den vakre Romsdalsfjorden. Turen starter kl 8.00, eller kl 12.00, og passer også for familier med barn. Ta gjerne kontakt med oss på +47 909 90 324  om du ønsker å dra på fisketur på et annet tidspunkt på dagen. Max 1 barn pr voksen. Max 6 personer. Vi har redningsvester.

Heldagsturer

Bli med en hel dag på eventyrfiske på Romsdalsfjorden!

Dagsturen varer fra 6-8 timer, etter gruppens ønske. Turene settes opp på forespørsel. Ta kontakt for pris og tilrettelegging.