Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Vårt lille sjarmerende hotell ligger i naturskjønne omgivelser, med nydelig utsikt over fjord og fjell, midt mellom Molde og Åndalsnes. Vi tilbyr gjestene den beste komfort og personlig service. God mat av lokale råvarer.

Les mer om hotellet her.

Bo på Rosvang Gaard og gå Romsdalseggen – en av Norges flotteste fotturer. Vi tilbyr gjester som ønsker en tur over Romsdalseggen en spesialpris fra kr 1 690 kr for 2 døgn. Prisen er fra 2017.

Rosvang Gaard er et herskapelig og intimt hotell som serverer god mat, tilbyr meget gode senger og ypperlig service! Her finner du harmonien med et storslått utsikt over fjell og fjord, og beitende villsau på jordene.

Opphold inkluderer:
  • 2 overnattinger i delt dobbeltrom
  • Frokostbuffet
  • Selvsmurt nistepakke til din utflukt
  • Romsdalseggen bussbillett

Mot et tillegg i prisen kan du ved forhåndsbestilling nyte en 

  • 3 retters Gourmet middag på Rosvang
  • 2 retters middag på Rosvang

Vi har en gunstig beliggenhet mellom Molde og Åndalsnes. Busstopp like nedenfor hotellets eiendom. Se busstider mellom Molde og Åndalsnes.

Med Rosvang Gaard som utgangspunkt ligger alt til rette for mange flotte og varierte opplevelser. Her er et ypperlig utgangspunkt for å ta flotte dagsturer. Her er kort vei til Atlanterhavsveien og de sjarmerende øysamfunnene langs kysten, Jugendbyen Ålesund, Trollstigen, Trollveggen, Geiranger, og moskusen på Dovrefjell.


I nærområdet kan du legge til en ekte Romsdalsopplevelse:

Vi ser frem til å høre fra deg!

 +47 907 90 919

 Send e-mail

 

  reisegarantifondet