Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Monsås gård ligger vakkert til ved Romsdalsfjorden, og med en fantastisk utsikt mot de mektige Romsdalsfjellene. Her kan du bo midt i idyllen, omgitt av blomster, dyr og der fjellturen starter like utenfor døren.

Monsås Gård ligger på Torvik, 20 km fra Åndalsnes. Vi kan tilby leilighet i et typisk Romsdalslån.

monsås

Gården er et fint utgangspunkt for fjellturer sommer og vinter. Eiendommen strekker seg ned til fjorden hvor vi har båt som kan disponeres av leietakere.

På gården bor det en familie, samt 100 vinterfora villsauer, en hund, høner og en katt. Vi har også et stabbur på gården hvor det er laget en utstilling av arbeidsredskaper brukt på gården. Tidligere drivere av gården, bor rett ved og har bygd om låven sin til galleri. Det er mulig å få en omvisning både i galleriet og på stabburet.

1. etasje: Kjøkken med komfyr, kaffetrakter, kjøleskap med fryser. Bad med dusj, vask og wc. Stue, soverom med to senger i køyeseng.

2. etasje: soverom med dobbelseng og en enkeltseng. Stue/soverom med to sengeplasser.

Overnattingskapasiteten er fra 4 – 7 sengeplasser. Sengene er ferdig oppredd og håndklær til hver seng følger med. Boligen varmes opp med strøm og vedfyr. Vaskemaskin er tilgjengelig. Uteplass i en opparbeidet gårdshage med fantastisk utsikt til fjord og fjell.

vinter - halvor hagen

halvor, monsås

 

 

Eieren er fjellfører og skredobservatør, og tar på seg guiding i de fantastiske Romsdalsfjella.

 

Les om Halvor Hagen på jobb som skredobservatør i Romsdalsfjellene her: http://www.utemagasinet.no/Aktuelt/UTE-aktiviteter/Ski/halvorskred

Min 2 døgns leie. Online booking. Velkommen!

Loading…

Reklamefilmen for Widerøe Flyselskap ble spilt inn ved Monsås Gård: