Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Norsk Tindesenter er et moderne opplevelsessenter som på en levende måte formidler tindesportens utvikling gjennom interaktiv læring og en spektakulær filmopplevelse i auditoriet. Bygget har en av Norges høyeste innendørs klatrevegger, og i auditoriet får du se den spektakulære filmen om naturopplevelser i Romsdalen – og litt troll….

Norsk Tindesenter er et opplevelsessenter med hovedfokus på norsk tindehistorie og bratt friluftsliv.

En av Norges høyeste innendørs klatrevegger

Klatreveggen på Norsk Tindesenter er en av landets høyeste og mest moderne klatrevegger. Her finner du en utfordrende hovedvegg med overheng og varierte ruter. Den høyeste klatreruten er på hele 21 m! I kursveggen finner du enklere ruter som passer for nybegynnere og barn. Det finnes flere buldrevegger for dem som ønsker mye trening, og for de aller minste er det en buldrehule hvor de små kan boltre seg.

Gå direkte til klatresiden til Norsk Tindesenter!

Spektakulær filmopplevelse

Filmrommet på Norsk Tindesenter er garantert det eneste av sitt slag. Her kan du sammen med venner nyte en 15 minutters filmopplevelse som viser bratt friluftsliv i Romsdalen på sitt beste!

Spiret Spiseri

Tinderestauranten tilbyr en variert og spennende meny basert på sesongens friske råvarer. Her er det rom for både fjellsko og finsko, familier, bedrifter og så vel større private markeringer.

Følg oss også på Facebook for siste nytt:

fblogo