Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Nyt det perfekte puddereventyret i Romsdalsfjellene. Her ligger attraktive toppturfjell på rekke og rad. Bo komfortabelt på hytte eller leilighet på Lensmansgarden i Innfjorden, og våkn opp til nye skieventyr hver dag. En skiferie hos oss passer for alle, enten det er toppturentusiaster som skal kjenne adrenalinet pumpe, eller for de som ønsker seg rolige skiturer i vakkert seterlandskap.

Midt i hjertet av Romsdalen, i den majestetiske fjellverden finner du Lensmansgarden. En flott, skjermet gård med lange tradisjoner, nå ombygd for overnatting. Her kommer du nær naturen, og våre gjester verdsetter den roen, og de mange mulighetene for å drive friluftsaktiviteter. minibildeTerrenget er vilt og dramatisk, her er milevis med urørt landskap. I Romsdalen unngår du å gå i kø. Her er det bare du og naturen. Nyt opplevelsen av å kjøre de perfekte svingene i pudder fra toppen av fjellet, og ned mot fjorden. Lensmansgarden er den perfekte basen for å boltre seg i fjellet.

Du kan velge mellom ulike vanskelighetsgrader for toppturene. Her kan skiløpere finne sitt paradis i oppkjørte løyper i flott turterreng uten for store utfordringer. For de som søker action inviterer de ruvende fjellene til mye artig skikjøring og fantastiske turopplevelser. Her kan den erfarne toppturentusiasten virkelig få leve ut sine store topptureventyr. Da er det godt å komme tilbake til gården og slappe av i saunaen, og etterpå kose seg i hyggelig lag i grillhytta på stedet.

Pakken inkluderer

fjosen4
Leiligheter – Fjøset
hanshuset
Hanshuset
  • 3 netter på Lensmansgarden
  • Sengetøy
  • Sluttrengjøring ved avreise

Ikke inkludert

  • Frokost
  • Skiutstyr
  • Transport
Pris for 3 netter per person:
 
2 pers
4 pers
6 pers
8 pers
Hanshuset 700 550
Apartment nr 2 og 3 i Fjøsen 1450 800
Apartment nr 4 i Fjøsen 700 550

For din egen sikkerhet, og for å være sikker på å finne stedet som gir deg den beste skiopplevelsen i Romsdalen anbefaler vi at du blir med på guida skitur. Vi kan være behjelpelig med å etablere kontakt med erfarne og lokalkjente skiguider.

Ønsker du flere opplevelser under oppholdet kan vi på det varmeste foreslå:
– Et vingårdsbesøk til Vingården Tuen
– Middag på Devold gård med historiefortelling
– En uhøytidelig klatrekonkurranse på Norsk Tindesenter
– Airboard moro med Friluftslek
– Skredkurs på Romsdal Lodge

Vi kan gjerne hjelpe deg med å planlegge oppholdet på Lensmansgarden.

Send oss din forespørsel: