Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Overnatting i autentisk gårdsmiljø i Romsdalen. Laksefiske og flotte turmuligheter rett utenfor døra.

Velkommen til Remmem Gard!

Remmem Gard tilbyr to fullt utstyrte leiligheter med kjøkken og bad til 8-9 gjester fordelt på 5 soverom.

Leilihet for 4 personer – stor stue,bad og fullt utstyrt kjøkken , sørvendt terasse
Leilighet for 3 personer – stue , bad og godt utstyrt kjøkkenkrok
Stabburet for 3 personer – kjøkkenkrok, oppholdsrom og bad , sørvendt terasse.

Leilighetene ligger i en adskilt del av hovedhuset, og har separate innganger. I stabburet er det tre enkeltrom, ei lita stue, bad og kjøkkenkrok. Sengetøy og håndklær er alltid inkludert. Leilighetene er pusset opp i gammel stil, i første etasje er veggplater revet og flere hundre år gamle tømmervegger pryder nå stuen, mens den mindre leiligheten i annen etasje er beholdt i 60-talls stil.

Gjestene har egen sørvendt terrasse både foran leilighetene og stabburet, og de disponerer fritt utearealet, bl.a. en stor plen med utepeis mellom huset og elva. Gården ligger rolig og tilbaketrukket 400 meter fra hovedvei og jernbane, på andre siden av elva Rauma.

Send oss en forespørsel

Årestua
Dette er en flott tømmerbygning fra 1850 som er rekonstruert til en årestue fra middelalder/vikingtid. Årestua er dekorert med antikviteter fra gårdens historie.Bak sitteplassene er det sengebenker med enda flere saueskinn. Det går ca 17 personer til bords hvis alle sitter vendt mot åren, gjerne flere om man sitter på begge sider av de tre langbordene. I samme bygg har vi laget et moderne storkjøkken og gjestetoalett. Årestua kan benyttes vår, sommer og høst.

Priser

Type overnatting Pris per døgn
Leilighet 4 personer 1000
Leilighet 3 personer 800
Stabburet 3 personer 800
Leie av Årestua selskapslokale for inntil 17 personer 2 750

 

 

 

 

 

Elvefiske og historie
Remmem Gard drives i dag av Olga og Geir Remmem. I tillegg til å være gårdsbruk. Remmem Gard ligger ved lakseelva Rauma, og har en 2,2 km spennende og meget variert strekning for fiske av laks og sjøørret. Det er også muligheter for kjøp av fiskekort. Remmem er et gammelt «heim»- navn, noe som forteller at garden er fra folkevandringstida (400-600 e.Kr.). Det fantes da også mange graver fra folkevandringstida på garden, men disse ble i ca. 1915 fjernet i forbindelse med oppdyrkning. Nå finnes det kun gravhauger fra vikingtida som vi vet om, men under dyrkemarka kan det fortsatt finnes flere graver. Remmem er altså en gammel gard med mye historie.