Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Skredtunet ved Romsdal Lodge tilbyr guiding, skred- og toppturkurs gjennom hele sesongen. Vi har utleie av ski- og skredutstyr, samt en unik kameratredningspark på tunet. Romsdal Lodge tilbyr fjellføring, tinderangling, kileklatrekurs og sportsklatrekurs. Vi har utleie av klatreutstyr.

Romsdal Lodge tilbyr guiding, skred- og toppturkurs gjennom hele sesongen. Vi har utleie av ski- og skredutstyr, samt en unik kameratredningspark på tunet. Mer info på Romsdal Lodge
 
Romsdal Lodge ønsker velkommen øverst i Isfjorden! Tunet ligger ved foten av de mest kjente toppturfjellene i området, og har ellers kort avstand til fjorden og Romsdalens mest populære turer og attraksjoner.
Husene er totalrenoverte, har romslig uteplass, GOD utsikt og står klare til å ta i mot gjester hele året.

Det er veldig trivelig å ønske fjellfolket velkommen til Romsdal Lodge. Vi har to hus, med totalt 14 sengeplasser. Det hvite huset er et restaurert, toetasjes tømmerhus fra 1800-tallet. Det grå huset er kårhuset på tunet, bygd på 50-tallet med alt på ett plan. Begge husa er nyrennoverte. Beliggenheten er råflott, med utsikt mot Vengetind, Romsdalshorn og Romsdalseggen. Gjestene på Lodgen disponerer hele huset/husene og uteområdet med langbord og bålpanner. Vi har også et fullt utstyrt kurslokale i underetasjen på det røde huset.

DET HVITE HUSET: 7 senger – 3 soverom – tørkerom – nytt og fullt utstyrt kjøkken – nytt bad – trivelig stue med sofakrok, vedovn og langbord.

DET GRÅ HUSET: 7 senger – 3 soverom – gang med tørkemuligheter – nytt og fullt utstyrt kjøkken – nytt bad – trivelig stue med sofakrok, vedovn og langbord.

VELKOMMEN

Nettside : Romsdallodge