Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Det er mange gode grunnet til å ta en dagstur til Rosenes by – Molde. Enten du vil nyte en avslappende tur med buss, sitte på promenaden og se utover Molde-panoramaet, eller du har lyst å gå en tur opp til Varden.

En flott dagstur til Molde – «rosenes by» – med buss fra Åndalsnes jernbanestasjon. Besøk gjerne Romsdalsmuseet eller Molde Badeland. Flere avganger med buss daglig mellom Åndalsnes og Molde, men for å gjøre turen litt mer severdig er det å anbefale å ta en rundtur som beskrevet her..

Fra Åndalsnes går bussen langs Romsdalsfjorden og Rødvenfjorden til ferjekaia på Åfarnes. Fra Åfarnes krysser man Langfjorden over til Sølsnes med ferje. På ferja er det en hyggelig kafé med gode baguetter, rundstykker og sveler. I Molde er det flere hyggelige ting å gjøre. Velger du å dra med tidligbussen (kl 10) til Molde har du tid til å spasere en tur opp til Varden, besøke Romsdalsmuseet eller ta en tur i Moldebadet. Ha på gode tursko, så får du oppleve mer!

Varden
Byvandring
Romsdalsmuseet
Moldebadet

Her er en oversikt over busstidene fra Åndalsnes jernbanestasjon med buss nr 420. Retur fra Molde trafikkterminal (rutebilstasjonen) med hurtigbåt, du finner hurtigbåtterminalen like ved rutebilstasjonen i Molde. Ta rutebåt 39 fra Molde til Vestnes.

Fra Vestnes hurtigbåtkai går det korresponderende buss til Åndalsnes. Legg merke til busstidene med buss 482 fra Vestnes til Åndalsnes. På ettermiddagen er det buss 1 gang i timen; 14.55, 15.55 og 16.55. Bussturen tar ca en time.