Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Soggebru Camping er en liten tradisjonell campingplass med 4 hytter.

Campingplassen ligger idyllisk til langs Rauma elv, bare 5 km fra Åndalsnes sentrum og ved starten av RV-63, Trollstigvegen. Ta en virtuell tur:

Soggebru Camping 2017 from William Boman on Vimeo.

På campingplassen ser man solen stige opp over de kjente Vengetindene tidlig på morgenen og kan følge dens videre ferd over Romsdalshorn, Trollveggen og hele dagen til solen til slutt speiler seg fint i Rauma elv og tar kveld helt ytterst i Romsdalen. Skulle du bli lei av å følge solas ferd for en stund kan man snu seg rundt og nyte synet av hele Romsdalseggen.
Her vil man kunne følge fjellturistenes ferd langs toppen mot Åndalsnes. Mange gjester velger etter hvert å ta seg ett forfriskende bad i elva som renner forbi.

Soggebru camping er derfor, selv med sin enkle standard, ett glimrende utgangspunkt for de som ønsker seg korte dagsturer med bil til Trollstigen og Geiranger, Ålesund eller den spektakulære Atlanterhavsveien som kun er 2 timer unna. Det hender seg rett som det er at man kan støte på en basehopper eller to på campingen eller en fisker som er ute for å prøve lykken!

Fakta om campingen

4 hytter med strøm, kjøleskap, 2 køyesenger = 4 sengeplasser, kokemuligheter.
Sengklær/dyne/pute kan leies mott tillegg.
Felles sanitærbygg med dusjmulighet, v/k vann
Noen strømuttak for bobil/campingvogn

Kontakt oss gjerne:

  +47 905 84 510

  per-olav@live.no

 

Hvordan komme hit

Med bil er det enkel adkomst fra E 136. Sving av i retning Trollstigen/Valldal. Campingplassen ligger på høyre side etter brua.

Buss

Buss 220 mellom Geiranger og Åndalsnes passerer like utenfor, og busstoppen er kun 200 meter unna Nora Gård. Bussen kjører hver dag mellom 26. juni og 20. august.

Lokalbuss 424, ringruta for Åndalsnes, benytter samme busstopp 200 meter unna. Klikk på bildene under for større versjon av rutetidene.