Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Trollstigen Resort består av 11 hytter med god standard og flott beliggenhet, nært Trollstigen.

Høstferie i Romsdal?

Trollstigen Resort består av 11 hytter, alle med bad, soverom (ett eller to), oppholdsrom med kjøkkenkrok og stue. Hver hytte har fire senger, ekstra oppredning er mulig.

Vi anbefaler forhåndsbestilling på opphold mellom juni og august.

I vårt resepsjonsbygg finner du kafè og kabel tv. Gratis WiFi på hele området. I sommersesongen kan du kjøpe frokost og hjemmebakt brød. Vi som jobber her gir gjerne råd om fjellturer, sightseeing og andre aktiviteter området byr på!

Om du ankommer med bil, buss, eller til fots, alle er velkommen til å overnatte, om du er på gjennomreise, eller bruker oss som base for dagsturer til Geiranger, Ålesund, Molde og omkringliggende områder. En eller flere netter!

Stedet er også et flott utgangspunkt for mange fantastiske fotturer i Romsdalsfjellene. Her kan du lese mer om kortere og lengre turer på i romsdal: www.romsdal.com

Book et opphold ved Trollstigen Resort her!

Hva kan du gjøre?
Opplevelsene står i kø, like utenfor hyttedøra. Enten du ønsker en rolig sightseeingtur, besøke noen attraksjoner, eller mer actionfylte opplevelser.

Trollstigen resort ligger kun 1 mil unna den berømte Trollstigen. Tar du turen over til Valldal er det mye flott å se på veien over fjellet. Gudbrandsjuvet ligger nært inntil veien og er vel verdt en stopp. Innerst i Tafjord ligger et Kraft- og Skredsenter med den imponerende Zakariasdammen.

Hva med å ta en fantastisk tur på Europas vakreste togreise; Raumabanen!

Friske fjell- og elveopplevelser
En heftig vandreopplevelse nært campingen kan vi foreslå en fjelltur over Romsdalseggen, kåret til en av Norges flotteste fotturer!

Fra området på toppen av Trollstigen går det flotte merkede turstier innover til Stabbeskaret (til kanten av Trollveggen) og Mannen.

Ønsker du en kortere tur, men en fantastisk magasug-opplevelse med panoramautsikt over Åndalsnes og Trollstigen og Romsdalen kan vi nevne Romstalstrappa og Rampestreken.

Prøv lykken som laksefisker i Rauma elv, eller prøv fjordfiske i Norges mest artsrike fjord, Romsdalsfjorden.

Ønsker du en actionfyllt opplevelse tilbyr Friluftslek både padletur på elva på et SUP-brett, klatring og føringsturer i fjellet.

Du kan også ta med ditt Greencard og spille golf på Norges eldste, og mest naturskjønne golfbane, Rauma Golfbane, godkjent som 18 hulls bane.

Kulturopplevelser
For de historisk og kulturelt interesserte er Sagelva Vasskraftsenter vel verdt et besøk. På Rødven finner du gamle Rødven Stavkirke.

Har du lyst å høre historier fra Romsdalen, og bli med på en flott vandring i urnorsk natur langs idylliske Rauma elv kan du bli med på Elvevandring på Skiri.