Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Velkommen til fantastiske turopplevelser i Romsdalsfjellene både vinter og sommer, kombinert med nydelig måltider og gode senger. Vårt gjestehus ligger midt i hjertet av Romsdalens fjellverden. Vi tilbyr en profesjonell guidetjeneste som leverer opplevelser i verdensklasse, enten du vil på fjelltur, topptur på ski, stisykling i fjellet eller landeveissykling.

Velkommen til Villa Vengetind!

Vi tilbyr et bredt spekter av opplevelser i Romsdalsfjellene. Vi ønsker velkommen til grupper og individuelle i sesongen, som varer fra januar til oktober. Vi tilbyr overnatting, mat og guidetjenester. Vi har bred erfaring innen fjellføring, stisykling, landeveissykling og toppturer på ski.

Villa Vengetind ligger vakket plassert kun 5 minutter fra starten på Romsdalseggen. Nytt av året er at vi setter opp egen transport for våre gjester med mulighet for henting etter endt tur på Åndalsnes. Enkelt og praktisk.

Vår hjemmekoselige villa fra 30-tallet har en fantastisk beliggenhet i Isfjorden. Fra kjøkkenet serveres alle måltider med skikkelig god hjemmelaget mat. Stor hage med mulighet for uteservering og skjenkebevilling med alle rettigheter. Villa Vengetind har 20 sengeplasser, fordelt på 10 rom og to store stuer med trivelig langbord.

Fra kjøkkenet serverer vi nydelig hjemmelaget mat til alle måltider og vi har håndplukket et utvalg av lokal øl og gode viner til maten. Husets hjerte er rundt langbordet på kvelden, hvor man deler erfaringer fra dagen.

Villaen er pusset opp, samtidig som den gamle trivelige stilen er bevart med gamle møbler og resirkulerte materialer. Moderne bad med vaskemaskin, tørketrommel, tørkerom, sykkelverksted, skibod, rikelig med parkering, lading for el-bil, lagerplass mm. Vi tar også imot Kurs/konferanse gjester som er lei av kjedelige konferansehotell.

Beliggenheten er svært sentral for turer hele året, med kun 5 minutter til Vengedalen og

Romsdalseggen, 5 minutter til Kavli med Isfjordsfjella. Flere ski in/ski out muligheter. Fra hagen kan du nyte utsikten til Romsdalseggen, Vengetind, Trollveggen, Blånebba, Kirketaket med flere.

10 minutter fra Åndalsnes. 5 minutter fra Isfjorden sentrum. 1 time til Molde Flyplass.

Vi har trådløs Wi-Fi i hele huset, i tillegg til storskjerm for bedrifter som ønsker kurs og konferanse. I kjelleren har vi tørkerom, utstyrsrom og ski- og sykkelverksted.

Guida turer

Vi bruker kun erfarne, lokalkjente guider, som tar deg med på de beste turene Romsdalen har å by på. Vi tilbyr også toppturkurs og skredkurs flere ganger pr sesong, eller på bestilling for grupper på minimum 6 personer. Vi har også utleie av ski- og skredutstyr.

Vi tilbyr guidede turer over Romsdalseggen, samt servering av lunch på eggens høyeste punkt.

Følg oss på Facebook og Instagram: