Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Velkommen til fantastiske turopplevelser i Romsdalsfjellene både vinter og sommer, kombinert med nydelig måltider og gode senger. Vårt gjestehus ligger midt i hjertet av Romsdalens fjellverden. Vi tilbyr en profesjonell guidetjeneste som leverer opplevelser i verdensklasse, enten du vil på fjelltur, topptur på ski, stisykling i fjellet eller landeveissykling.

Velkommen til Villa Vengetind!

Vi tilbyr et bredt spekter av opplevelser i Romsdalsfjellene. Vi ønsker velkommen til grupper og individuelle i sesongen, som varer fra januar til oktober. Vi tilbyr overnatting, mat og guidetjenester. Vi har bred erfaring innen fjellføring, stisykling, landeveissykling og toppturer på ski.

En hyggelig og uformell atmosfære før og etter tur.

Vår hjemmekoselige villa fra 30-tallet har en fantastisk beliggenhet i Isfjorden. Fra kjøkkenet serveres alle måltider med skikkelig god hjemmelaget mat. Stor hage med mulighet for uteservering og skjenkebevilling med alle rettigheter. Villa Vengetind har 20 sengeplasser, fordelt på 10 rom og to store stuer med trivelig langbord. Villaen er pusset opp, samtidig som den gamle trivelige stilen er bevart med gamle møbler og resirkulerte materialer. Moderne bad med vaskemaskin, tørketrommel, tørkerom, sykkelverksted, skibod, rikelig med parkering, lading for el-bil, lagerplass mm. Vi tar også imot Kurs/konferanse gjester som er lei av kjedelige konferansehotell.

Beliggenheten er svært sentral for turer hele året, med kun 5 minutter til Vengedalen og Romsdalseggen, 5 minutter til Kavli med Isfjordsfjella. Flere ski in/ski out muligheter. Fra hagen kan du nyte utsikten til Romsdalseggen, Vengetind, Trollveggen, Blånebba, Kirketaket med flere.

10 minutter fra Åndalsnes. 5 minutter fra Isfjorden sentrum. 1 time til Molde Flyplass.

Vinteren i Romsdalen byr på fantastisk skikjøring. Vi tar deg med dit snøforholdene er best. 

Toppturpakkene vi tilbyr:

Overnatting og alle måltider er inkludert. Våre guider kan vise deg de beste skimulighetene.
Vi har utleie av ski- og skredutstyr.

For booking: http://romsdal-adventure.com/booking/
Skiguidene

Vi bruker kun erfarne, lokalkjente guider, som viser deg de beste skiforholdene og de største opplevelsene i Romsdalen. Vi tilbyr også toppturkurs og skredkurs flere ganger pr sesong, eller på bestilling for grupper på minimum 6 personer. Pris kr 4000,- pr guide pr dag (maks 6 personer pr guide) Vi har også utleie av ski- og skredutstyr.

Se også stisykling i Romsdalsfjellene med Romsdal Adventure.

Følg oss på Facebook og Instagram: